Webinars


Bartending Seminar 1

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

40 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Rhum Agricole Seminar / Live Webinar

Ομιλιτής: Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Juniper Experts Seminar / Live Webinar

Ομιλιτής: Σπύρος Πατσιαλός
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Bartending Seminar 2

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Zero Waste Creative Techniques

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Bar Management Seminar

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Barista & Coffee Seminar 2

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Barista & Coffee Seminar

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Juniper Experts Seminar / Live Webinar

Ομιλιτής: Σπύρος Πατσιαλός
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Latte Art Seminar

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

κατόπιν επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Brewing and Filter Coffee Seminar

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Coffee Cupping and Tasting Seminar

Ομιλιτής: Bar Academy
Διοργάνωση: Bar Academy

3.5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

H Carbonara και οι φίλες της

Ομιλιτής: Γιάννης Λουκάκος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

19:00-21:30

Περισσότερες πληροφορίες

Burgers: ζουμερά & σπιτικά

Ομιλιτής: Γιάννης Λουκάκος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

19:00-21:30

Περισσότερες πληροφορίες

Street tacos

Ομιλιτής: Γιάννης Λουκάκος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

19:00-21:30

Περισσότερες πληροφορίες

Food & Beverage Management

Ομιλιτής: Γλυνός Αντώνης Korleone, Δαλιανης Δημήτρης, Καλαποθάκος Παναγιώτης, Κεμανίδη Σοφία, Λάγιος Χρήστος, Πετράκης Χριστόφορος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

40 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Το Χριστουγεννιατικό τραπέζι..αλλιώς!

Ομιλιτής: Νίκος Γαϊτάνος, Γιώργος Βαϊδάνης
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Tεχνικές Fake fish

Ομιλιτής: Νίκος Γαϊτάνος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Vegan Γλυκά

Ομιλιτής: Νίκος Γαϊτάνος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνικές Fake Meat

Ομιλιτής: Νίκος Γαϊτάνος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Eισαγωγή στη vegan μαγειρική

Ομιλιτής: Νίκος Γαϊτάνος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

5 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής

Ομιλιτής: Παναγιώτης Παπαδάτος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΣΒΙΕ

30 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Θανάσης Σταμούδης – Αναδομημένα κλασικά επιδόρπια

Ομιλιτής: Θανάσης Σταμούδης
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Δημητριάδης – Η κουζίνα του Artisanal

Ομιλιτής: Δημήτρης Δημητριάδης
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Τάσος Μαντής – From farm to table

Ομιλιτής: Τάσος Μαντής
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Νίκος Ρούσσος – Ψευδαισθήσεις

Ομιλιτής: Νίκος Ρούσσος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Ανταμ Κοντοβάς – Ελληνικά ψάρια και θαλασσινά

Ομιλιτής: Ανταμ Κοντοβάς
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Σπύρος Πεδιαδιτάκης – Ζαχαροπλαστική σε εστιατόριο

Ομιλιτής: Σπύρος Πεδιαδιτάκης
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Ιωάννης Παρίκος – Μοντέρνα κουζίνα της θάλασσας

Ομιλιτής: Ιωάννης Παρίκος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Νίκος Πολιτάκος – Sushi

Ομιλιτής: Νίκος Πολιτάκος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Κατριβέσης: Thama -Tinos inspired food

Ομιλιτής: Δημήτρης Κατριβέσης
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Κατριβέσης – No waste tasty food & the power of koji

Ομιλιτής: Δημήτρης Κατριβέσης
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Αθηναγόρας Κωστάκος – NOEMA modern Cycladic cuisine

Ομιλιτής: Αθηναγόρας Κωστάκος
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Αλέξανδρος Τσιοτίνης – Η κουζίνα του CTC

Ομιλιτής: Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Άνταμ Κοντοβάς – Kobra style of cooking

Ομιλιτής: Άνταμ Κοντοβάς
Διοργάνωση: THE SEMINAR PROJECT

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Προμήθειες και Διαχείριση Αποθήκης στην Εστίαση

Ομιλιτής: Ιωάννα Σαραντοπούλου
Διοργάνωση: Ευρωπαϊκή Πρόοδος

Αναμένεται

Περισσότερες πληροφορίες

Signature Cocktail Workshop

Ομιλιτής: Άρης Αντωνακάκης
Διοργάνωση: Ευρωπαϊκή Πρόοδος

Αναμένεται

Περισσότερες πληροφορίες

Barista

Ομιλιτής: Δημήτρης Δρανδάκης
Διοργάνωση: Ευρωπαϊκή Πρόοδος

16:00

Περισσότερες πληροφορίες

Bartender για Αρχάριους

Ομιλιτής: Άρης Αντωνακάκης
Διοργάνωση: Ευρωπαϊκή Πρόοδος

Αναμένεται

Περισσότερες πληροφορίες

Κοστολόγηση στην Εστίαση

Ομιλιτής: Ιωάννα Σαραντοπούλου
Διοργάνωση: Ευρωπαϊκή Πρόοδος

17:00

Περισσότερες πληροφορίες

Homemade υλικά για Bartenders

Ομιλιτής: Άρης Αντωνακάκης
Διοργάνωση: Ευρωπαϊκή Πρόοδος

Αναμένεται

Περισσότερες πληροφορίες

Μοριακή Γαστρονομία με τον Α. Χαραλαμπόπουλο

Ομιλιτής: Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο
Διοργάνωση: IEK PRAXIS

ON DEMAND

Περισσότερες πληροφορίες

Γλυκά χωρίς γλουτένη

Ομιλιτής: Βασίλης Καγιάς – Φωτέλογλου Ρωμύλος
Διοργάνωση: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

16:00

Περισσότερες πληροφορίες